troeven
Het huis van de toekomst komt steeds dichterbij. Automatisering is lang niet meer het onbetaalbare snufje. Hollevoet Design specialiseert zich in domotica: via gebruiksvriendelijke software worden diverse aspecten van je woning bediend en geautomatiseerd. Veilig, energie- en tijdsbesparend, en comfortabel.

Led-verlichting
Met zijn 50000 lichturen is LED de verlichting van de toekomst! Wat je vroeger met de gewone gloeilamp verlichtte, wordt nu met een tienvoud minder vermogen gedaan. Alle kleuren zijn hierbij mogelijk. LED laat zich ook perfect integreren in complexloze maar moderne ontwerpen.

Parlefonie
Is het nu met woorden of met beelden,vanaf elke plaats waar je je bevindt, kun je zien wie aan de deur staat én ermee communiceren.

Automatisering
Via een softwarepakket bedien je zowat alles. De automatisering werkt zowel met ingebouwde sensoren als via gerichte commando's vanuit die software. Lichten in de keuken aan? Check. Lichten in de slaapkamers uit? Check. De oven aan een kwartiertje voor je thuiskomst? Check. Buitenlichten automatisch aan wanneer het verduistert? Check. Kortom: via het netwerk bedien je van in je huis of van heel veraf alles wat je wenst.


onze partners voor domotica: luxom - delta light - tal - philips
wever ducre - theben - niko - bticino - tempolec